top of page

Op 15 maart zijn er pups geboren van Pumpkin en Rex. Nog enkele pups beschikbaar. De pups worden de medium maat. Pumpkin en Rex hebben een uitmuntend en lief karakter. Mocht je belangstelling hebben voor één van de pups dan kan je mij een email sturen met je gezinssituatie, eventueel werktijden en als er kinderen zijn graag de leeftijd van de kinderen. We kunnen dan een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. 

19_edited.png
Puppy's Pippa-50_edited.png
Puppy's Pippa-42_edited.png

Afhankelijk van moeder natuur hebben wij een paar nestjes in een jaar. We willen juist maar een paar nestjes per jaar hebben omdat wij erg veel aandacht geven aan socialisatie en dit vergt erg veel tijd. De pups groeien op in een huiselijke omgeving en maken kennis met allerlei geluiden en veel bezoek zodat ze dit als gewoon ervaren. Vanaf 4 weken t/m 16 weken is het belangrijk ze zoveel mogelijk kennis te laten maken met 'vreemde' situaties en geluiden en alles positief naar hun te vertalen zodat ze al zelfverzekerd hun leventje gaan beginnen.

Wij streven naar een perfecte match met pup en gezin en vanaf 4 weken beginnen wij ook met individuele testjes te doen bij de pups zodat wij een redelijk beeld kunnen krijgen hoe het karakter gaat ontwikkelen. Natuurlijk is dit een inschatting en het is ook afhankelijk van de opvoeding na 8 weken hoe de pup zich ontwikkeld. Een rustige pup kan je ook druk maken en een zelfverzekerde pup kan je ook bang maken. Daarom is het ook erg belangrijk een goede hondenschool te zoeken waar je ook gaat begrijpen hoe een hond denkt. Wij mensen denken anders dan honden.

Uiteraard mag men wensen doorgeven, maar allereerst wordt er naar een perfecte match gekeken welke pup past het best bij het gezin

Mocht je belangstelling hebben voor een Starline puppy, dan kan je een email naar mij sturen met het liefst al zoveel mogelijk info over jullie gezinssituatie en eventueel allergische reacties. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord met info en eventueel een uitnodiging voor een vrijblijvende kennismaking

bottom of page