top of page

Welkom op onze website!

​Starline Labradoodles is een kennel waar de orginele Australian Labradoodle met zorg en liefde wordt gefokt met als doelstelling:  gezondheid , allergievriendelijke vachten en vriendelijk, lief en aanhankelijk karakter . Kortom een echte gezinshond, maar wel een consequente en liefdevolle opvoeding nodig want ze zijn uitermate slim.

 

Waak voor advertenties via Marktplaats, Ebay of soortgelijk aanbiedingen waar Labradoodles worden aangeboden. Dit zijn zeker niet de orginele Australian Labradoodles en zijn ook niet te vergelijken qua uiterlijk en karakter. Ook op gezondheid wordt minimaal gelet en vaak gaat de spreuk goedkoop is duurkoop helaas op.

​ ​

Op onze site proberen wij zoveel mogelijk uitleg te geven over onze Doodles en nuttige informatie te geven voor iedereen die van plan is een Doodle aan te schaffen op korte termijn of in de toekomst.

​ 

​ 

​ 

​ 

​ 

​ 

​ 

​ 

​ 

Na 10 jaar Ragdolls te hebben gefokt vond ik dat ik aan een nieuwe uitdaging toe was, maar wat voor een ras?? Ik wilde iets nieuws en speciaals waar ik nog van kon leren en vooral kon helpen ontwikkelen. Na veel speuren en informatie vergaren was ik er uit!
 Het werden Australian Labradoodles. Dit ras vond ik helemaal geweldig en dit is echt een ras waar ik mijn ervaring van fokken in kwijt kon.

Ik hoop ook dat jullie veel informatie op mijn site kunnen vinden en PAS OP! besmet worden met het DOODLE VIRUS is zo gebeurd.

ENJOY YOUR SURFTOUR!!!

bottom of page